2018 рік для команди CitiDoctor був роком розвитку та інновацій. Ми розширили свої географічні кордони, встановили нові партнерські відносини та максимально покращили операційне та реабілітаційне забезпечення для кожного пацієнта.

На базі CitiDoctor встановлено дві нові кафедри: кафедра хірургії та судинної хірургії Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика та кафедра хірургії №4 Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця.

Завдяки співпраці такого рівня CitiDoctor надає змогу практичного досвіду студентам та інтернам, а також допомагає у здійсненні майстер-класів, семінарів та наукових конгресів для практикуючих лікарів.

Пишаємось сумісними проектами із телеканалом СТБ («Я соромлюсь свого тіла»), де нашими операційними бригадами було виконано 5 операцій для людей, які потребували термінового хірургічного втручання. Дякуємо таким виданням, як PINK та НАТАЛІ за сумісні цілі та неймовірні інтерв’ю із нашими провідними лікарями. Раді співпраці та довірі Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2018 та проекту PREOBRAZHARIUM.

В цьому році CitiDoctor забезпечив надання пацієнтам послуги у кредит.

За 2018 рік ми:

  • провели більше 5 000 операцій та прийняли 7 800 пацієнтів з України та всього світу;

  • розвинули нові направлення ендокринну хірургію, інтимну пластику та онкологію;

  • провели 38 конференцій та засідань (Україна, США, Канада, Італія);

  • розширили стаціонарне приміщення та закупили додаткове обладнання;

  • провели 460 безкоштовних оглядів у рамках соціальної відповідальності.

CitiDoctor – це платформа для впровадження найвищого медичного рівня за усіма міжнародними стандартами. У нас оперують тільки досвідчені лікарі, ми відкриті до співпраці з фахівцями, яким необхідні тільки якісно обладнані операційні.

Все, заради чого ми розвиваємось – наш пацієнт! Від першого дзвінка до повної реабілітації ми забезпечуємо увагу, сервіс та безпеку на всі 100%.

Пишаємось роботою команди та вперед у 2019, де на нас вже чекають нові відкриття! Сил, наснаги та терпіння кожному! З Богом та тільки вперед!

CitiDoctor – це міжнародний медичиний центр нового покоління.
Інновації та нова культура цінності життя!

Задайте питання лікарям і отримуйте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Міжнародний медичний центр CitiDoctor https://citidoctor.com.ua/

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85