До уваги наших пацієнтів пропонуємо українську версію сайту медичного центру «СІТІ ДОКТОР». Завдяки зручному інтерфейсу ви можете обрати, якою мовою сприймати інформацію та записуватися до лікаря. Нам важливо дотримуватись усіх правових і конституційних вимог щодо мовних законів нашої країни, тому відтепер державна мова є мовою за умовчанням при завантаженні наших ресурсів. Проте, як ми зазначили вище, ви можете обрати й іншу версію перекладу.

У квітні 2019 року Верховна Рада України підтримала законопроект «Про забезпечення функціонування української мови як державної». Він передбачає гарантії використання державної мови в публічному просторі, в тому числі, і в сфері інформаційних технологій. Новий закон про мову набув чинності 16 липня 2019 року та передбачає собою перехідний період у 18 місяців – тобто онлайн-бізнесу необхідно виконати всі приписи до листопаду 2020 року. Ми успішно виконали всі умови та вклалися у термін перекладу!

Раді бути корисними для наших пацієнтів, і нагадаємо, що більшість наших лікарів мають міжнародний статус та ведуть прийом декількома мовами. Ми успішно надаємо свої послуги закордонним пацієнтам і раді вітати у наших стінах кожного, незалежно від віку, гендеру та національності!

«СІТІ ДОКТОР» – пацієнт понад усе!

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу. 

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/ 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: +38(044) 333 48 85