Вже третій рік поспіль медичний центр «СІТІ ДОТКОР» на безоплатній основі надає телеканалу СТБ підтримку у дивовижному проєкті «Я соромлюсь свого тіла». Для нас це не тільки можливість продемонструвати нашу клініку для українського пацієнта, але й шанс змінити долю тих, хто цього потребує.

Вже після першого перевтілення ми зрозуміли, що зробили правильний вибір і можемо цілковито задіяти нашу команду для допомоги пацієнтам з унікальними історіями, з діагнозами, за які вже не беруться інші лікарі, з діагнозами, з якими, на жаль, навіть інколи соромно звертатися за допомогою. Проте, ніколи не запізно звернутися до лікаря, шанс і надія є завжди, навіть, коли сам пацієнт вже неспроможний повірити у це!

   

Наші лікарі завжди мужньо беруться за справу та показують високі результати. Ми пишаємося тим, що ця соціальна ініціатива була підтримана всією клінікою!

Тож, дивіться нас щонеділі на телеканалі СТБ о 21:10 або на YouTube-каналі телеканалу СТБ. Це 7-ий сезон проекту та він точно вас вразить!

     

Дякуємо нашому партнеру, офтальмологічній клініці «АЙЛАЗ», за спільне докладання зусиль та забезпечення медичної допомоги пацієнтам!

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу. 

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

 

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: +38(044) 333 48 85