З початком осіннього сезону розпочалася серія конференцій, тренінгів, онлайн-проєктів та інших заходів для лікарів, що дозволяють їм розвиватися та лишатися в професійному тонусі. Пишаємося, що наш акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук Тян Ольга Володимирівна представляє нашу клініку на багатьох визначних медичних івентах з гінекології та пластичної хірургії. Ви – надійний спеціаліст для пацієнтів клініки та досвідчений спікер для колег і друзів!

За вересень-жовтень наші лікарі встигли відвідати декілька конференцій, одна з таких UBAME 2021 – масштабний конгрес експертів естетичної медицини. В рамках конгресу відбулася і секція з естетичної та функціональної гінекології й андрології.

Конгрес об’єднав професіоналів, що працюють у сфері естетологіі, антиейджингу, косметології, пластичної хірургії, жіночого та чоловічого інтимного здоров'я, ендокринології й сексуальності. Естетична гінекологія та андрологія – одні з наймолодших галузей медицини, тому досвід тут є вкрай важливою основою для рівня компетентності лікаря.

Медичний центр CitiDoctor надає повний спектр послуг у цьому напрямку – як інтимну пластику для жінок, так і інтимну пластику для чоловіків: сучасне обладнання та вміння лікарів працювати із найуніверсальнішими випадками зробили нас одними з передових закладів в Україні. Ми стрімко рухаємось до нових звершень і розвиваємося заради безпеки та краси наших пацієнтів!

У розділі статей ви завжди зможете знайти цікаві кейси та корисну інформацію з конкретних прикладів і переконатися у якості роботи наших професіоналів. Звертайтеся!

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

 

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/ 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85