Гінекологія в клініці CitiDoctor

У клініці CitiDoctor є все необхідне для того, щоб провести якісне та професійне приймання пацієнток жіночої статі будь-якого віку. Ми робимо це комфортно та безпечно, дбайливо ставлячись до здоров’я кожної пацієнтки. Ви можете бути впевнені, що тут вас почують і призначать ефективне лікування, незалежно від того, якою є мета вашого візиту: профілактика, огляд або операція.

Як проходить консультація з гінекології в клініці CitiDoctor:

1. Запис до лікаря здійснюється через адміністратора на стійці реєстрації або за номером тел. +38 (044) 344-63-14.

2. Консультація та дані пацієнта суворо конфіденційні, а висновки доктора, аналізи та призначення, за бажанням пацієнта, можуть зберігатися в його телефоні за допомогою нашого мобільного додатка. Пароль і доступ до облікового запису знаходяться лише у пацієнта.

3. На самій консультації ми використовуємо PH-смужки для визначення кислотного складу піхви, що відразу під час огляду дозволяє ухвалити рішення щодо необхідності глибшого дослідження (бактеріальний вагіноз, інфекції, що передаються статевим шляхом).

4. Дослідження шийки матки ми проводимо за міжнародними протоколами: котестинг – рідинна цитологія, кількісна та якісна оцінка вірусу папіломи людини – дозволяє виявити патологічний процес на початковій стадії.

5. Використання сучасних конхотомів під час кольпоскопії дозволяє нам швидко й безболісно виконувати, за потреби, біопсію шийки матки під час профогляду.

Важливо знати!

  • УЗД-діагностика проводиться всім жінкам під час профогляду.
  • Додаткові ультразвукові огляди мають на увазі фолікулометрію.
  • Доповненням при дослідженні безпліддя є гідросонографія – якісний огляд прохідності маткових труб під ультразвуковим контролем. Виконується на 6-10 день циклу.
  • Рекомендована нами розширена кольпоскопія відповідно до проведення котестингу та вакцинація сучасними вакцинами – шлях до ранньої профілактики раку шийки матки.
  • Вакцинація Церваріксом і сучасними чотирьох- та дев’ятивалентними Гардасилом виконується жінкам від 9 до 45 років.

Як проходить операція з гінекології у клініці CitiDoctor

1. Гістероскопія на сьогодні – дуже часто виконувана операція. На жаль, не завжди виконується за показаннями, особливо за наявності поліпа ендометрію. Ми проводимо консультацію експертного рівня та повторне ультразвукове дослідження. Маємо нагоду запропонувати пацієнтці провести офісну гістероскопію, що виконується не у всіх клініках. Відмінність полягає в тому, що офісна гістероскопія проводиться тонким гістероскопом і не вимагає розширення й травмування цервікального каналу, таким чином оберігаючи пацієнтку від небажаних ускладнень.

2. Використання лапароскопічного доступу виконується практично у 70-80% операційних втручань, що проводять гінекологи нашої клініки. Пріоритетний напрямок, безумовно – це максимальне збереження жіночого органу у жінок будь-якого віку. Виконання консервативних міомектомій як лапароскопічно, так і гістероскопічно, дозволяє зберегти матку жінці.

3. Бувають такі ситуації, коли лапароскопічна операція неможлива в силу різних причин – наприклад, великої пухлини матки, вираженого спайкового процесу чи злоякісного новоутворення. Можливість виконувати операції відкритим доступом, згідно з сучасними стандартами, також є одним із напрямків гінекологічної служби.

4. Естетична та пластична гінекологія. Тут ми дотримуємося основних принципів, ухвалених за цими напрямами. Пріоритетними є профілактичні заходи, а саме: при інконіненції – використання філерної корекції, введення об’ємоутворювальних препаратів за сучасними методиками, які дозволяють повністю нівелювати процеси нетримання сечі. Синдроми піхви, що релаксує, також можуть бути скориговані з використанням сучасних малоінвазивних методів, таких як міжфасціальний ліфтинг, нитковий ліфтинг, що забезпечують поліпшення інтимного життя на довгі роки.

5. У співдружності з урологами виконуються пластичні операції з корекції аномалій зовнішніх статевих органів.

6. Вікові зміни у жінок, пов’язані з опущенням і випаданням органів малого таза – також один із основних напрямків у гінекології клініки CitiDoctor. Використання як сучасних технологій, так і класичних операцій у пацієнток з цими проблемами дозволяє досягати добрих результатів при ліквідації таких патологій.

Таким чином, наявність сучасного обладнання допомагає нам обходитися без небажаних ускладнень і максимально допомогти кожній пацієнтці зберегти рівень та якість життя після операції. Ми завжди шукаємо шляхи виконати свою роботу безпечно, точно й якісно. Ви в надійних руках професіоналів, які знають і люблять те , що вони роблять. Дізнайтеся більше про можливості сучасної гінекології. Звертайтеся!

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Віримо у ЗСУ! Працюємо на своєму робочому місці!

 

Поставте питання лікарям та отримуйте відповідь 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85