Шановні українці, наші друзі та партнери!

Важко було уявити, що ми станемо зустрічати Новий рік за таких умов. Що в нас будуть друзі та знайомі, які віддадуть своє життя за нас і нашу свободу. Але сьогодні для українського народу та кожного українського серця, де б воно не було, це вже друга після повномасштабного вторгнення зима.

У ці нелегкі часи ми все ж закликаємо вас посміхатися. Закликаємо святкувати та вітати близьких і важливих нам людей. Але завжди пам’ятати про тих, чия рішучість і хоробрість освітила цей шлях надії всім нам. Про тих, хто продовжує стояти в лавах ЗСУ за існування Україні, та про тих, хто вже став героєм і залишився в нашій пам’яті.

Також ми хочемо подякувати кожному медичному працівнику, який, перебуваючи на лінії вогню чи залишаючись на своєму посту, не відмовився від надання допомоги пораненим і тим, хто потребує медичних послуг. Ваша відданість і жертовність не залишаються непоміченими, ми висловлюємо нашу глибоку вдячність за вашу непохитну службу.

Нехай наступний рік принесе зцілення, Перемогу та світлі дні для всіх нас. «СІТІ ДОКТОР» працює попри всі виклики, щоб забезпечити лікування, підтримку й допомогу навіть у ці складні часи.

З Різдвом Христовим і Новим 2024 роком!

З любов’ю, команда медичного центру «СІТІ ДОКТОР»

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Віримо у ЗСУ! Працюємо на своєму робочому місці!

 

Поставте питання лікарям та отримуйте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85