24 квітня 2019 року в Державній Резиденції – Малому Маріїнському Палаці в ході Офіційного прийому на честь лідерів економіки, бізнесу Сьогодні, 24 квітня 2019 року, наш директор Реунов Вячеслав Олександрович отримав орден «Лідер століття» за досягнення лідерських позицій в управлінні підприємством, а наш медичний центр Національний диплом та звання «Краще підприємство України» за рішенням науково-дослідницького центру Асамблеї ділових кіл України!

Генеральна дирекція Всеукраїнського науково-дослідного центру ефективного управління та Науковo-експертна Рада Міжнародної іміджевої програми «Лідери ХХІ століття» мала за честь запросити нас на урочисту церемонію нагородження кращих керівників та підприємств України.  Наголосили, що завдяки нашим зусиллям, наполегливості та послідовності дій, кероване нами підприємство ввійшло в категорію кращих підприємств України.

Офіційна церемонія вручення нагород відбулась, науки, культури та спорту України. Процедура нагородження здійснювалась відповідно до найвищого церемоніального протоколу — під Державним прапором України з почестями військової почесної варти. Музичний супровід та концертна програма — Національний заслужений академічний український народний хор України імені Григорія Верьовки. Генеральний розпорядник заходу: «Всеукраїнський науково-дослідний центр ефективного управління».

Давайте пишатися, адже це дійсно наша спільна перемога! Дякуємо кожному, хто є частиною нашої великої команди, а також пацієнтам за довіру та вибір!

CitiDoctor – хирургический центр полного цикла.
Рыцари хирургии: борьба за ваше здоровье без компромиссов!

Задайте вопрос врачам и получите ответ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Хирургический центр полного цикла CitiDoctor https://citidoctor.com.ua/
04073, Украина, г. Киев, просп. С. Бандеры, 17/1
Тел.: +38(044) 333 48 85