З нагоди Дня Незалежності України рішенням Науково-експертної Ради Програми «Лідери ХХІ століття» директора МЦ «СІТІ ДОКТОР» Реунова Вячеслава Олександровича удостоєно Почесного звання «Лицар Вітчизни» з врученням ордена «Золотий хрест честі і звитяги Лицар Вітчизни» (державний реєстраційний  Ме90101 від 10.04.08), іменного диплома, іменної зброї оригінальної лицарської шаблі та нагрудного знака «Лицарський Легіон України».

Реунов В.О. удостоєний цих відзнак за високу національну гідність, активну участь у збереженні та захисті Української держави, як Людина, яка щоденною кропіткою працею підтримує соціально-економічну та військову міцність України, за безпосередню участь в загальносуспільних процесах, високу здатність до самоуправління та ефективне управління підприємством, відданість справі, послідовність та принциповість в утвердженні добра, справедливості та найвищих загальноприйнятих людських цінностей.

Офіційна церемонія вручення нагород відбулася 22 серпня 2019 року в Державній резиденції – Малому Маріїнському Палаці в ході Засідання ділової громадськості України в рамках загальнодержавних заходів, приурочених до Дня Незалежності України.

Процедура нагородження здійснилася відповідно до найвищого церемоніального протоколу під Державним прапором України з почестями військової почесної варти. Музичний супровід та концертна програма Академічний ансамбль пісні й танцю Національної гвардії України.

Пишаємося! Тільки вперед!

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Лицарі хірургії: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

Задайте питання лікарям і отримуйте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: +38(044) 333 48 85