Представники польських клінік запросили хірурга міжнародного хірургічного центру CitiDoctor Кравцова Дениса Ігоровича у хірургічні центри м. Кракова та м. Катовіце для виконання показових лапароскопічних операцій і надання досвіду польським хірургам у виконанні сучасних лапароскопічних втручань.

Починаючи з 6 по 9 липня 2021 р. лікар Кравцов провів майстер-клас із лапароскопічної хірургії, виконавши такі оперативні втручання: ендоскопічну пластику діастазу прямих м'язів живота та пупової грижі (операцію TESLAR), лапароскопічну пластику діафрагмальної грижі, лапароскопічну пластику пахових гриж (методики ТАРР, ТЕР та е-ТЕР) і дві лапароскопічні «рукавні» резекції шлунку при морбідному ожирінні.

Всі операції пройшли успішно, пацієнти були оглянуті оператором і місцевими лікарями після операції та виписані на амбулаторне лікування.

Польськими хірургами виказано велике задоволення методиками операцій і технікою їх виконання.

Також хірургом Кравцовим Д.І. було проконсультовано кілька «складних» пацієнтів і виказана думка подальшої тактики лікування, спираючись на свій власний досвід в Україні.

Після операцій відбулася жвава дискусія та дані відповіді на питання від колег із сусідньої європейської держави.

Кравцов Денис Ігорович запросив польських колег і директорів клінік у м. Київ для перейняття досвіду роботи міжнародного хірургічного центру CitiDoctor.

Отже, із нетерпінням чекаємо польських колег у нашій операційній клініки CitiDoctor у Києві.

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

 

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/ 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: +38(044) 333 48 85