Медичний центр CitiDoctor – це про постійний розвиток і тільки сучасний підхід до лікування пацієнтів. Ми розширилися та раді повідомити, що тепер представляємо і сферу педіатрії. Це дуже важливий крок для нашої команди й ми раді, що тепер професійно та на високому рівні можемо приймати наймолодших українців.

Сучасні тенденції в педіатрії – це:

  • зменшення поліпрагмазії (одночасне призначення хворому у великій кількості лікарських препаратів або лікувальних процедур, часто невиправдане та нераціональне);
  • обережне призначення антибактеріальних препаратів (протимікробних препаратів, що чинять пригнічувальну дію на бактерії);
  • акцент на інформаційно-просвітницькій роботі (спілкування як з дитиною, так і з її батьками).

Наша філософія роботи з дітьми – це розумний, заснований на досвіді підхід до всієї родини. Ми прагнемо пояснюти пацієнту суть проблеми, враховуючи підготовленість людини до сприйняття отриманої інформації. В цьому спеціалізується наш лікар-педіатр вищої категорії Гебрич Марина Володимирівна.

У нашій клініці є все необхідне, щоб завітати до нас з дитиною, це обладнані кімнати для молодих мам, ігрові столики, іграшки та зони відпочинку. Найголовніше, що ваша дитина зможе отримати кваліфіковану допомогу та сервіс за міжнародними стандартами.

Чекаємо! Клініка «СІТІ ДОКТОР» готова надати медичну допомогу для кожного члена вашої родини!

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Пацієнт понад усе: боротьба за ваше здоров’я без компромісів!

 

Поставте питання лікарям та отримуйте відповідь 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/ 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85