Українське визнання у National Comprehensive Cancer Network

Онкологічна служба міжнародного медичного центру «СІТІ ДОКТОР» пишається високим визнанням нашого співробітника, професора Сергія Макаровича Черенько, який успішно виступив з доповідями на Всесвітньому конгресі з тиреоїдного раку WCTC-2023 у Лондоні та достойно представив нашу державу на світовій арені. Ми вдячні за сумлінну працю та відданість своїй професії. Цей науковий вклад є розвитком не тільки нашого медичного центру, але і всієї України, що вкрай важливо у наш час.

Варто зазначити, що Сергій Макарович є першим українцем, який взяв участь у розробці стратифікованих за можливостями різних країн протоколів лікування раку щитоподібної залози. Це рекомендації американської мережі NCCN (National Comprehensive Cancer Network) – найавторитетнішої організації світу, що надає людству протоколи лікування УСІХ різновидів раку!

Ці протоколи були офіційно схвалені конгресом та оприлюднені одразу після його закінчення у червні 2023 року. Завдяки цій розробці покращена швидкість та якість лікування пацієнтів, його точність і ефективність, що дозволить допомогти більшій кількості людей.

Наш хірургічний центр вкотре підтверджує свій міжнародний вплив, а за сильним ім’ям клініки «СІТІ ДОКТОР» стоїть кропітка праця нашої команди, кожного лікаря – добросовісного професіонала та визнаного спеціаліста. Тільки вперед!

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Віримо у ЗСУ! Працюємо на своєму робочому місці!

 

Поставте питання лікарям та отримуйте відповідь 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/ 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85