ЛОР-служба хірургічного центру «СІТІ ДОКТОР» пропонує один із найсучасніших способів видалення аденоїдів у дітей за допомогою шейвера.

Аденоїди – це лімфоїдна тканина в задній частині носа, що захищає носогорло. При частих запаленнях аденоїди збільшуються та можуть ускладнювати носове дихання, призводити до інфекцій середнього вуха й придаткових пазух, деформації лицьової частини черепа дитини, яка росте.

Дізнайтеся більше про аденотомію (операцію з видалення аденоїдів) на сайті клініки.

Ендоскопічна шейверна аденотомія під інтубаційним наркозом дозволяє пошарово видалити всю аденоїдну тканину під візуальним ендоскопічним контролем. Наш лікар Гебрич Геннадій Григорович записав відео, щоб детально показати процес операції й проінформувати батьків щодо можливостей та особливостей оперативного втручання.

 

Таким чином, процедура виконується під загальним наркозом і займає менше ніж 45 хвилин. Під час операції не проводиться розрізів і не потрібне накладання швів. Ризики пошкодження навколишніх тканин і кровотечі за такої хірургічної технології – мінімальні. Вихід із наркозу в післяопераційній палаті займає від 45 хвилин до години. Після того, як лікарі деякий час спостерігають за дитиною, її можна буде забрати додому. 

Звертайтеся, ми завжди готові допомогти.

 

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу.

Віримо у ЗСУ! Працюємо на своєму робочому місці!

Поставте питання лікарям та отримуйте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/ 

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85